FAQ

'Weg naar het Water' - Theaterwerkweek Olburgen

Ik wil meer weten over de THEATERWERKWEEK in Olburgen (zomer 2017).

Als je vragen hebt over de theaterwerkweek in Olburgen kunt je ons daarover een mail sturen op info@kunstbunker.nl of bellen naar 06-42174903 (Jelle van der Meulen).

Activiteiten

Ik wil me aanmelden voor een activiteit, hoe doe ik dat?

De aanmeldingen verlopen via de mail. Stuur een bericht naar info@kunstbunker.nl. Vermeld hierin naam, telefoonnummer en de activiteit waarvoor je je aanmeldt. We nemen dan contact op voor meer informatie.

Ik wil meer weten over een activiteit, waar kan ik terecht?

Vragen over specifieke activiteiten kun je het beste stellen aan de kunstenaar die deze organiseert. Contactinformatie staat op de pagina CONTACT.

De cursus waar ik aan wil meedoen is al begonnen, kan ik alsnog instromen?

Over het algemeen zal dat geen probleem zijn (mits de activiteit niet al te ver is gevorderd). Neem hierover contact op met de kunstenaar die de activiteit organiseert. De contactinformatie staat op de pagina CONTACT.

Kunstbunker

Wanneer is de Kunstbunker geopend?

Er zijn geen vaste openingstijden voor het pand van de Kunstbunker. Daarom zijn we het makkelijkst te bereiken via mail (info@kunstbunker.nl) of telefoon (06 – 51 707 168, Theo Soontiëns). Als we wel aanwezig zijn herkent u dit aan het stoepbord voor onze deur, u mag dan altijd binnenlopen voor een kopje koffie!

Kan ik me als kunstenaar bij de Kunstbunker aansluiten?

We zijn altijd bezig ons netwerk van professionele kunstenaars uit te breiden. Wil je onderdeel worden van ons netwerk? Neem even contact met ons op via info@kunstbunker.nl of 06 – 51 707 168 (Theo Soontiëns), dan geven we je meer informatie!

Ik wil Kunstbunker graag ondersteunen, kan ik iets voor jullie betekenen?

Hulp is altijd welkom! We kunnen altijd hulp gebruiken van vrijwilligers bij activiteiten en de vier-maandelijkse verhuizingen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mensen met verfrissende ideeën die willen meedenken over het doorontwikkelen van Kunstbunker. U kunt zich als vrijwilliger aanmelden op info@kunstbunker.nl of 06 – 51 707 168 (Theo Soontiëns)

Voor meer informatie over financiële ondersteuning kunt u terecht op de pagina ‘Sponsors’.

Wat is de volgende locatie van de Kunstbunker en kan ik hierop invloed uitoefenen?

Elke vier maanden verplaatst de Kunstbunker binnen de Achterhoek naar een nieuwe locatie. Heb je ideeën voor een plaats waar wij zeker naartoe moeten komen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wie weet vestigt de volgende Kunstbunker zich wel bij u om de hoek!